Tabere si cursuri finanate pentru adulti

Tabere, cursuri si excursii pentru adulti 18-45 de ani

de la 95 euro de persoana

Taberele si cursurile pentru adulti beneficiaza de finantare europeana si au toate costurile de cazare, masa, activitati si transport acoperite integral.

Pentru inscrieri sau detalii, contactati-ne pe email folosind butonul aferent taberei dorite. Sau direct la adresa de email [email protected]

ISPARTA, TURCIA 01-07 DECEMBRIE 2019

LOCURI COMPLETATE

Inscrie-te

ISTANBUL, TURCIA 22-28 DECEMBRIE 2019

3 LOCURI RAMASE

Inscrie-te

COPENHAGA, DANEMARCA 10-17 FEBRUARIE 2020

INSCRIE-TE

LISABONA, PORTUGALIA 03-11 MARTIE 2020

INSCRIE-TE

MURCIA, SPANIA  22-27 MARTIE 2020

Inscrie-te

VARNA, BULGARIA 01-06 MAI 2020

Inscrie-te

Tematica

Taberele si cursurile pentru adulti sunt centrate pe dezvoltarea limbii engleze, aprofundarea abilitatilor personale si competentelor profesionale, interactionare si vizitare. 

Programul activitatilor

Programul taberelor si cursurilor este unul lejer, astfel workshop-urile si activitatile de educatie interactiva sunt imbinate cu interactionarea dintre participanti, in vederea imbunatatirii limbii engleze, precum si vizitarea culturala a oraselor in care se desfasoara, in vederea dezvoltarii bagajului de cunostinte al participantilor. Taberele noastre au ca scop educatia, nicidecum turismul.

Limba de desfasurare

Taberele se desfasoara doar in limba engleza, in fiecare tabara fiind prezenti participanti din minim 3 tari europene. Activitatile sunt coordonate de traineri si facilitatori straini, vorbitori nativi, specializati si acreditati de Directia de Educatie si Cultura a Comisiei Europene. Nu este obligatorie cunoasterea limbii engleze la perfectie. Este suficient nivelul mediu B1-B2 (nu este nevoie de certificat sau diploma care sa ateste nivelul de engleza).

Diploma

La finalul fiecarei tabere sau curs, toti participantii vor primi un certificat (diploma) privind competentele dobandite, certificat recunoscut la nivel european prin Comisia Europeana.

Cost

Taberele si cursurile beneficiaza de finantare europeana si au toate costurile de cazare (hotel 2-3 stele), 3 mese zilnice , activitati si transport acoperite integral. Din acest motiv, participantii achita doar 15% din cost. Restul de 85% este acoperit prin finantarea europeana.

Perioada si procesul de inscriere

Nu exista o perioada stabilita de inscrieri. In momentul in care toate locurile au fost ocupate, se inchide procesul de inscriere la acea tabara.  Pentru inscrieri, folositi butonul aferent taberei selectate, din cele mai jost listate, sau ne puteti scrie direct la adresa de email [email protected]

Intrebari Frecvente

In cazul in care ai mai multe intrebari, ne poti contacta direct pe email sau poti accesa sectiunea noastra “Intrebari Frecvente – Tabere Finantate”.

INTREBARI FRECVENTE