Tabere Internationale 2019

Tu decizi cum iti construiesti viitorul!

Taberele EXPERIENCE 2019

Un tanar educat este un adult de succes!

Continuam si in 2019 programele proprii de tabere internationale de educare si formare! 

Dupa o experienta de 5 ani in formarea tinerilor, prin 190 de tabere si cursuri internationale, am creat noile noastre programe educationale, special concepute pentru nevoile de invatare si dinamicitatea noii generatii!

Stim ca fiecare copil este unic! 

Tocmai de aceea am creat taberele ca avand metodologie proprie si particularitati diferite, cu scopul de a forma competentele si abilitatile fiecarui copil in parte, urmand procesul propriu de invatare al fiecaruia, tinand cont de bagajul de cunostinte si informatii, precum si abilitatile deja dobandite de fiecare in parte.

O societate dezvoltata are la baza tineri inteligenti si pregatiti! Iar educatia este temelia unui viitor luminos si a unei cariere de succes!

Toate taberele, in functie de topicul fiecareia, se desfasoara in limba engleza, franceza sau germana.

 

In cadrul fiecarui anunt sunt specificate detaliile logistice si administrative, precum si formularul de inscriere.

Metodologia activitatilor educationale este adaptata nevoilor de invatare si formare ale fiecarui copil, urmand caracteristicile profilului psihologic al fiecaruia.

In functie de topic-ul si caracteristicile activitatilor, taberele au ca teme principale urmatoarele: aventura in natura, antreprenoriat, leadership si public speaking, dezvoltarea personalitatii prin arta teatrala, dezvoltarea creativitatii si activitati outdoor, arta cinematografica si teatrala.

Fiecare tabara are in componenta sa o echipa de traineri internationali, care urmeaza si faciliteaza procesul de invatare al fiecarui copil, urmand cu minutiozitate regulile si tematica aferenta educatiei interactive si non-formale.

La finalul fiecarei tabere, copiii vor primi diploma de participare, precum si un certificat, recunoscut la nivel european, de atestare a abilitatilor dobandite.

Destinate copiilor si adolescentilor!

Taberele CAMPUS 2019

- SUMMER SCHOOL -

Taberele EXPERIENCE sunt create special pentru copiii si adolescentii care vor sa-si dezvolte creativitatea si adaptabilitatea la diferite medii culturale, alaturi de copii din alte tari, vorbind 24/7 limba engleza. Sunt tabere de grup, cu insotitor roman!

Taberele CAMPUS sunt destinate adolescentilor individualisti si dornici de invatare!

Contacteaza-ne: 0770 454 902