Testimoniale

Pentru noi, fiecare experienta este unica si stim ca educatia este cea mai buna investitie facuta in viata!

Future in Progress Foundation se traduce in experienta de 6 ani, cu 1100+ de participanti in peste 210+ tabere organizate in 31 de tari.

Sa lasam participantii nostri sa vorbeasca despre experienta lor din tabere:

A fost o buna experienta atat personala pentru ca am cunoscut si interactionat cu persoane din diferite tari, fiecare avand propria cultura si am vizitat locuri noi; dar si din punct de vedere profesional pentru ca am avut ocazia sa imi exersez engleza iar worshopurile au fost interesante.

Simona
cursul din cehia

A fost o experienta minunata, in care am avut oportunitatea sa cunosc oameni deosebiti. Atat cei de la noi, cat si cei din Franta si Ungaria au fost foarte primitori, deschisi si caldurosi. Mi-au fost foarte foarte dragi toti participantii. Am legat prietenii stranse, cu unele persoane inca mai tin legatura.

Andrei-Nicolae
Tabara din franta

Am reusit sa cunosc multi oameni, sa imi fac prieteni si cunostinte din diferite colturi ale lumii. Datorita acestui proiect mi-am imbunatatit aptitudinile de lider, am devenit mai toleranta, am invatat din greseli, am aflat lucruri interesante despre cultura si traditiile altor tari,  iar pe viitor aceasta experienta imi va fi benefica sa ma integrez mai bine in medii multiculturale.

Ana
tabara din turcia

Am avut o experienta memorabila, din toate punctele de vedere. In primul rand, simt ca m-am depasit pe mine insami si ca am reusit sa ies din zona mea de comfort. Sunt mult mai deschisa si mai increzatoare in fortele proprii.

Cristina-Stefania
Tabara din suedia

In acest proiect am cunoscut oameni frumosi, din 8 tari diferite, si am petrecut cateva zile in care ne-am imbogatit cunostintele
Au fost 5 zile pline de activitati in care ne-am dezvoltat creativitatea, lucrul in echipa, si abilitatea de a vorbi in public.

Sorina
tabara din spania

Personal am invatat sa ascult cu mai multa atentie, sa incerc sa inteleg si sa accept si alte puncte de vedere, sa lucrez armonios intr-o echipa, iar cel mai important e ca am cunoscut oameni deosbiti de la care cu siguranta voi mai avea de invatat pe parcurs.

Lorena
Tabar din turcia

A fost foarte benefica pentru ca pe langa faptul ca am avut ocazia sa interactionez cu o multitudine de oameni apartinand altor culturi, am si invatat lucruri importante despre antreprenoriat si green life. Deci, DOUBLE WIN!

Vlad-Mihai
cursul din macedonia

Pentru mine participarea la tabara a fost foarte benefica deoarece am relationat cu tineri din diferite tari, am abordat diferite teme impreuna, ne-am imprietenit, am realizat lucruri foarte bune in echipe. Comunicarea cu tinerii din tarile care au alta religie, alte obiceiuri m-a facut sa inteleg modul lor diferit de viata. Am intemeiat prietenii care vor merge mai departe dupa finalizarea acestei tabere.

Adriana
tabara din turcia

Am reusit sa inteleg legatura dintre inteligenta emotionala, IT si natura.. M-a ajutat sa imi fac cunostinte, prieteni, sa socializez, sa calatoresc si sa depasesc anumite probleme personale.

Dragos-Ionut
cursul din portugalia

In cadrul acestui proiect am invatat foarte multe lucruri interesante. Cel mai important a fost faptul ca am descoperit mai multe despre mine, realizand lucruri de care nu stiam ca sunt capabila. Totodata, am cunoascut oameni extraordinari care au ajuns sa imi fie prieteni

Maria
tabara din grecia

Atat pe plan personal cat si profesional, dupa participarea la acest curs, m-am intors acasa mai bogata psihic si sufleteste. Am invatat lucruri noi si am creat legaturi cu oameni din diferite parti ale lunii care cu interese si scopuri comune, Aceste experiente sunt de neinlocuit.

Simona
cursul din polonia

Participarea a fost foarte benefica, trainerii au fost bine pregatiti si participantii aveau o personalitate deosebita de la care am putut sa invat lucruri noi.

Valerina
tabara din londra

Prin intermediul acestei tabere am avut oportunitatea de a interactiona cu tineri din 10 tari, astfel descoperind traditii si culturi diverse. Am avut sansa de a lucra in echipa si de a dezbate anumite subiecte cu tineri care aveau viziuni diferite.

Alexandra
tabara din cehia

Experienta mea profesionala m-a ajutat si a adus un plus echipei cu care am lucrat atunci când am realizat si desfasurat proiectul nostru. Munca mea a fost apreciata de colegii de echipa, dar si de traineri.

Irina
cursul din bruxelles

Am avut posibilitatea sa cunosc oameni in diferire tari si am aflat direct de la ei informatii despre cultura, obiceiuri, mod de viata, mediul social, economic,etc

Raluca
tabara din istanbul

A fost un curs unde mi-am clarificat conceptul de Social Business, am întâlnit oameni care deja au propriul lor social business iar acest lucru îmi demonstrează că e posibil și mă ajută să continui cu ideea pe care o am. De asemenea, faptul că de-a lungul training-urilor am tot lucrat pe ideea pe care o am m-a ajutat să o dezvolt.

Silvana
cursul din austria

Am cunoscut aspecte relevante ce definesc unele minoritati comune statelor europene, probleme ale acestora, solutii propuseacceptate pentru o societate europeana fara discriminare militanta pentru drepturile omului. Am receptat exemple de bune practici in integrarea minoritatilor.

Sorin
cursul din slovenia

Am învățat să accept diferite mentalități, să înteleg mai bine diverse culturi. Mi-am îmbunătățit abilitățile de comunicare în limba engleză si am legat noi prietenii alături de care am creat o grădină minunată.

Vasilica
tabara din ungaria

Am aflat informatii despre metode noi ce pot fi implementate in educatia non-formala si metode practice pentru indeplinirea acestui obiectiv.

Madalina-Adriana
seminarul din armenia

Am aflat multe informatii privind economiile statelor participante, am cunoscut oameni cu mentalitati diferite si cu idei noi, asemanatoare cu ale noastre, ale tinerilor europeni.

Denisa-Roxana
tabara din irlanda

Am cunoscut oameni noi, culturi diferite. A fost o experienta de neuitat participarea la ambele proiecte. Am invatat sa am mai multa rabdare cu oamenii, sa ascult experientele lor si sa invat din ele.

Julia
seminarul din turcia

Mi-am imbunatatit abiliatatea de a vorbi in Engleza. Am cunoscut oamrni noi. Am aflat informatii pretioase si de maxim interes pentru mine si dezvoltarea mea.

Ioana
tabara din anglia

Am invatat foarte multe lucruri despre alte tari, am cunoscut oameni noi, culturi noi si m-am distrat de minune

Cristina
Tabara din turcia

Aceasta participare la proiectul erasmus a fost benefica pentru mine intrucat m-a ajutat sa ma dezvolt ca om, sa imi dezvolt personalitatea. De asemenea am invatat foarte multe lucruri ce ma vor ajuta pe viitor.

Stefania-Elena
tabara din bulgaria

Experienta mea a fost foarte benefica, intrucat mi-a oferit sansa sa discut intr-o limba de circulatie internationala (engleza, dar pe alocuri si in spaniola), dar si deoarece mi-a deschis mintea catre noi astfel de experiente minunate.

Vivian
tabara din spania

Eu consider ca este foarte benefica participarea in cadrul acestor tabere europene pentru dezvoltarea personala, toleranta, incredere, curiozitate, imbunatatirea relatilor de comunicare in limba engleza, in general inveti sa iti depasesti propriile limite si prejudecati.

Sabina
tabara din turcia

A fost foarte benefica. M-a ajutat sa imi imbunatatesc limba engleza si sa invat lucruri noi despre marketing si management. In plus mi-am facut prieteni pe viata !

Andreea-Gabriela
cursul din cehia

A fost foarte benefica din punct de vedere al dezvoltarii mele personale, atat pe plan social cat si profesional, deoarece consider ca am dobandit abilitati de comunicare, de leadership si de lucru in echipa.

Alexandra
tabara din bulgaria

Am cunoscut oameni noi cu care pastrez legatura si acum, proiectul in sine a avut o tema care ma interesa.

Madalina
tabara din italia

Mi-am îmbunătățit soft skill-utile si am dobândit unele noi. Am învățat sa accept cu ușurintă diferențele interculturale, deasemenea am mai multe informații in privința găsirii unui job in afara tării.

Ana
cursul din polonia

Am ajuns sa fiu mai constienta de persoanele cu dezabilitati, mai ales in integrarea lor in societate. De asemenea am ramas impresionata de acestia, deoarece au avut puterea sa treaca peste cele intamplate si sa-si continue viata.

Corina
tabara din turcia

Am dobandit cunostinte despre un subiect, mai putin cunoscut mie anterior acestui proiect – mediere, pe care il pot aplica in viata mea de zi cu zi. In cadrul acestui proiect mi-am imbogatit cunostintele culturale si mi-am imbunatatit abilitatile de comunicare.

Carmen-Cristina
tabara din serbia

Cursul mi-a oferit oportunitatea de a-mi consolida diferite aptitudini cum ar fi munca in echipa, spiritul de initiativa, aptitudini de organizare si, de asemenea, mi-a oferit sansa sa invat lucruri practice (mai ales pe durata workshop-urilor).

Mihai
cursul din cipru

Consider că mi-am dezvoltat cunoștințele despre anumite teme, despre care nu știam înainte multe lucruri. De asemenea, mi-am extins relațiile din mediul social. O oportunitate bună pentru practicarea limbii engleze.

Anca
cursul din chisinau

Consider ca participarea la proiect a fost benefica pentru dezvoltarea mea socio-culturala, am aflat lucruri noi despre tehnologia 4.0, am cunoscut oameni noi si am si vizitat locuri interesante.

Raluca-Andreea
tabara din turcia

Am cunoscut multi oameni interesanti si am participat la activitati variate, unde am putut sa-mi depasesc limitele si sa-mi folosesc creativitatea.

Maria
tabara din ungaria

Am cunoscut persoane din diferite tari, avand diferite culturi, obiceiuri si treaditii. Cu acestia am legat prietenii, care nu se uita usor. In al doilea rand acest proiect a contribuit la dezvoltarea personala.

Ioana
tabara din turcia

Participarea mea a fost benefică deoarece am avut ocazia să îmi îmbunătățesc calitățile de vorbit in engleză. În an doilea rând, am învățat sa lucrez in echipă si sa nu mai fac totul de unul singur. În al treilea rând, am dobândit noțiuni pe care nu le stiam legate de domeniul in care s-a studiez.

Florin
tabara din ungaria

Am dobândit cunoștințe legate de astronomie, am descoperit locurile și tradițiile unei alte culturi și mi-am îmbunătățit abilitățile de comunicare și de lucru în echipă.

Andreea
tabara din turcia

Participarea mea la acest curs a fost benefica in sensul aprofundarii unor noi moduri de dezvoltare personala si autocunoastere.

Danusia
cursul din serbia

M-a ajutat atat pe plan profesional – sa capat o viziune de ansamblu asupra ce presupune planificarea si implementarea unui proiect – cat si pe plan personal – o mai mare incredere in abilitatile mele.

Nicoleta
tabara din polonia

A fost o experienta foarte buna de viata, am cunoscut multi oameni cu pasiuni comune si am creat legaturi interumane.

Patricia
cursul din istanbul

Mi-am dezvoltat abilitatile de comunicare si de public speech, am capatat experienta in ceea ce priveste subiectul abordat in proiect si mi-am facut prieteni noi din diferite tari.

Elena
tabara din bulgaria

In urma acestui curs pot sa-mi identific si sa-mi detaliez mult mai bine skilurile pe care le am, atat in CV, cat si la interviul cu un potential angajator. Skill-uri pe care le-am si imbogatit in acest training, precum team work si lanquage skills.

Raluca-Georgiana
seminarul din azerbaijan